Stel uw eigen Japans koksmes samen.


Stap 1 : kies uit Nakiri – Santoku – Gyuto

Stap 2 : kies de afwerking van het lemmet ( zwart , damast , gepolijst , gehamerd )

Stap 3 : kies een traditioneel handvat ( ‘D’ of achthoek in verschillende kleuren )


Prijzen vanaf € 200. 


Beste kookliefhebber ,

 

Een koksmes in ‘het’ belangrijkste kookinstrument in de keuken. Het is het verlengde van de kok zijn arm en met een vlijmscherp mes van hoge kwaliteit zorg je er voor dat alle smaken in het product behouden blijven en dat je veiliger kan werken.

Jeroen is zelf kok van opleiding en is zich de afgelopen jaren gaan verdiepen in het zoeken naar de beste koksmessen op de markt en dan kom je al snel in Japan waar ze werken met de beste en hardste staalsoorten ter wereld. De contacten leggen was daar best gemakkelijk omdat we familie hebben wonen in Tokio. Via deze weg zijn we bevriend geraakt met een paar van de beste messenmakers en messenslijpers uit de streek Sakai City – Osaka.

Samen met hen zijn we de afgelopen 2 jaar messen beginnen smeden en samenstellen. We zijn trots te mogen melden dat we nu onze eigen reeks messen hebben die de stempel van Yaiba knives dragen. Koksmessen van de beste kwaliteit , ambachtelijk gemaakt en geslepen in Japen tegen een betaalbare prijs .

 

Contacteer ons gerust voor meer informatie .